مدیر بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی گفت: ظرفیتهای حرکت به سوی نور مانند غدیر و اربعین به خوبی شناسایی شود.
حجت الاسلام و المسلمین شریعتی تبار در مراسم افتتاح دومین همایش ملی از غدیر تا اربعین که صبح امروز در تالار شیخ طبرسی مرکز پژوهشهای آستان قدس رضوی برگزار شد با بیان اینکه پیامبر اکرم در آخرین روزهای عمر شریف خود فلسفه امامت را در غدیر تبیین و تبلیغ فرمودند گفت: امروز به برکت غدیر؛ دشمنان، کافران و منافقین از آنکه بتوانند به دین سیلی بزنند مایوس شدند و به برکت غدیر نباید از دشمنان ترس و هراس به دل راه داد و جامعه اسلامی باید از خدا بترسد و از مسیر غدیر منحرف نشود.
شریعتی تبار با بیان اینکه به برکت غدیر دین اسلام کامل شد عنوان کرد: غدیر حیات و زندگی می دهد و سعادت را تضمین می کند. با غدیر نعمت بزرگ دین به اوج خود نائل آمد و اینچنین خدای متعال دین را برای بندگان مورد رضایت قرار داد.
وی به نقاط مشترک غدیر و اربعین اشاره و تصریح کرد: همانگونه که غدیر کمال رسالت و نبوت است اربعین نیز نقطه ی بلوغ و کمال رخداد و جریان عاشوراست و از اندیشمندان و صاحبنظران خواست تا برای دو رخداد مهم غدیر و اربعین قلم بزنند و کارهای علمی انجام دهند.
شریعتی تبار ادامه داد: جریان عاشورا با اربعین به اوج خود رسیده است و همانگونه که غدیر استمرار بخش جریان نبوت، رسالت و ضامن و پاسدار دین است، اربعین هم همین نقش را برای عاشورا ایفا کرده است و استمرار بخش عاشورا است.
مدیر بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی انتقال مفهوم جریان غدیر و عاشورا به آیندگان را در راستای پاسداری و حفاظت و حراست از دین دانست و افزود:سه جریان غدیر، عاشورا و اربعین جریان هایی زنده، پویا، مستمر و سیال در تاریخ بشریت هستند که در راستای تاسیس تمدن دینی و اسلامی و در اصل تمدن سازی برای بشریت قابل تعریف و بازخوانی است.
وی ادامه داد: جریان غدیر با توجه به اینکه اتمام و اکمال دین در آن انتقال افتاده است مورد نیاز اندیشه جامعه بشری است و ظرفیت عظیم عاشورا نیز مورد نیاز بشریت برای حرکت در مسیر زندگی درست است .
شریعتی تبار با اشاره به اینکه زیارت اربعین در روز اربعین از اختصاصات، خصائص و ویژگی خاصه امام حسین(ع) است تصریح کرد: برای هیچکدام از پیامبران و ائمه زیارت اربعین وجود ندارد حسین قلب و جانش را داد تا عاشورا و اربعین برای همیشه در تاریخ بماند.
مدیر بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی، غدیر را یکی از ظرفیت های جامعه اسلامی، ولایی و شیعی دانست و اظهار داشت: ظرفیت ها و امکانات ما برای حرکت به سمت حکومت جهانی حق، نور و ظهور منجی عالم بشریت بسیار غنی و ارزشمند است .
وی تصریح کرد: در ایام اربعین بالغ بر ۲۰ میلیون نفر با عشق و شور به زیارت امام حسین(ع) مشرف می شوند و این همان طرفیتی است که هیچ ابرقدرتی چنین امکانات و توانایی را نمی تواند ایجاد کند.